Eksklusiivisesta reseptistä Delfino Battista luo todellisen herkun. Parhaat anjovisfileet valitaan, kääritään kaprin ympärille ja pakataan yksi kerrallaan, vain lisättynä ekstra neitsytoliiviöljyä.
Riviera Ligure DOP Extra Neitsytoliiviöljy
– Riviera dei Fiori
Italialainen öljy, 100 % Taggiasca-oliivi – Kylmäpuristettu
Lucinasco, joka sijaitsee noin 500 m merenpinnan yläpuolella olevan kukkulan huipulla, on yksi kauneimmista kaupungeista Oneglia-laaksossa. Sen oliivilehdot, jotka ulottuvat kaupungin alapuolelle, koostuvat yksinomaan Taggiasca-lajikkeen oliivipuista ja ovat tunnettuja erityisestä suotuisasta sijainnistaan. Ne tuottavat oliiveja, joiden saanto on alhaisempi kuin muilla alueilla laaksossa, mutta niiden extra neitsytoliiviöljyn laatu on erinomainen.
Riviera Ligure DOP -valikoimamme saadaan Lucinascon oliivilehdoista, jotka puristetaan täydellisyyteen öljytehtaallamme.
Kylmäpuristettu ja pakattu suodattamattomana (suodattamaton) yksinkertaisen luonnollisen laskeutumisen jälkeen.
Pullo on kääritty kultapaperiin, joka suojaa tuotetta valolta.
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Rypäleet tulevat Gardajärven mytologisesta Sirmionesta, ensimmäiseltä kalkkikivimultakerrokselta, korkeus 68 m merenpinnasta
SESTO DI IMPIANTO: Riveittäin kasvatettu, guyot-leikkaus
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Teräksessä kontrolloidussa lämpötilassa
COLORE: Intensiivinen vaaleankeltainen, vihertävin sävyin
NASO: Miellyttävä tuoksu melonista ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja
BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä
CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Rypäle: Negroamaro – musta Malvasia – Primitivo
Tuotantoalue: Taranton itäinen alue
Maaperätyyppi: Punainen maa sekoitettuna kiviin, tufaa ja/tai kalkkikiveä
Viininviljelytyyppi: Tuettu alberello
Viinitarhan keski-ikä: 15 vuotta
Keskituotanto / hehtaari: 90/120 quintalia rypäleitä
Sadonkorjuuaika: Syyskuu
Rypäleiden keruumenetelmä: Käsin
Alkoholi: 11% -12% vol.
Väri: Elävä ruusu
Bouquet: Ominainen viinimäinen
Maku: Kuiva, erittäin harmoninen
Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C
Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.